Noutăți

Performanța în tenis, celebrată în cadrul turneului internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD

În perioada 28 aprilie – 9 mai 2022, Clubul de Tenis Daimon va găzdui a 10-a ediție a turneului internațional de tenis pentru copiii cu vârsta de 11-12 ani – Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD!

În colaborare strânsă cu Federația Română de Tenis (FRT), Federația Internațională de Tenis (ITF) și Federația Europeană de Tenis (Tennis Europe), Daimon celebrează din nou performanța în tenis în rândul copiilor cu vârsta de 11-12 ani. Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD se va desfășura la Clubul de Tenis Daimon în perioada 28 aprilie – 9 mai, cu o participare impresionantă a peste 50 de tineri jucători din 10 țări! Printre participanți se vor număra jucătorii din categoria U12 care ocupă locurile 1-4 la nivel național, cu până la 45% din locuri rezervate jucătorilor străini.

Evenimentul de anul acesta va fi cu atât mai special cu cât este vorba de ediția aniversară nr. 10 a turneului internațional de tenis U12. Cu această ocazie, organizatorii îi vor surprinde pe participanți cu un invitat-surpriză – un jucător ATP/o jucătoare WTA de top va împărtăși cu aceștia povești și experiențe valoroase menite să îi încurajeze în drumul lor spre performanțe remarcabile în tenis! Iar după acest „schimb de experiențe” va urma un schimb de mingi distractiv, care să-i încălzească pe jucători pentru meciurile ce urmează.

Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD promovează tenisul de performanță printre copii, pentru a le asigura o evoluție importantă în cadrul clasamentelor internaționale! În fond, acesta este și elementul-cheie ce stă la baza turneului – performanța! Prin susținerea jucătorilor și încurajarea performanței în tenis se contribuie la dezvoltarea fizică și mentală a copiilor, cu accente pe forță fizică și de caracter, anduranță, putere de concentrare, fairplay, flexibilitate, coordonare, viteză de reacție și nu numai.

Pe lângă experiența neprețuită în urma participării la Turneul internațional de tenis U12 Daimon by ALFREDO SEAFOOD, câștigătorii se vor bucura de premii excelente asigurate de sponsorii evenimentului – Alfredo Seafood, în calitate de sponsor principal, și teniSShop.ro, Dr. Phyto și trans.eu, în calitate de sponsori secundari!

Despre Clubul de Tenis Daimon

Clubul de Tenis Daimon este unul cele mai moderne centre de tenis din București, oferind lecții de tenis atât pentru adulți, cât și pentru copii. Tenisul pentru copii contribuie atât la dezvoltarea fizică a celor mici, cât și la cea mentală (anduranță, disciplină, concentrare). Echipa Daimon dispune de antrenori cu vastă experiență în lucrul cu copiii, iar Centrul Daimon aduce periodic jucători activi sau foști mari jucători români pentru o întâlnire cu adevărat memorabilă cu micii învățăcei pasionați de tenis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *