Pește Alfredo Seafood

Dorada Alfredo Seafood

  • Dorada Alfredo Seafood este adusă din zona Mării Mediterane, în special din apele din jurul Greciei, Turciei, Spaniei și Italiei.
  • Avem grijă să alegem cu grijă peștele și colaborăm doar cu ferme piscicole certificate pentru creștere sustenabilă.
  • Pregătirea pentru livrare presupune eviscerarea peștilor, curățarea și spălarea cu grijă, iar apoi păstrarea în gheață, pentru a le menține prospețimea.
  • Săracă în calorii, dar bogată în proteine de înaltă calitate, acizi grași omega-3 și minerale esențiale precum fierul și magneziul, dorada este o opțiune culinară sănătoasă și delicioasă.

Dorada, cu gustul său delicat și textura fină, este un pește apreciat de gurmanzii din întreaga lume. Povestea sa începe adesea în apele calde și limpezi ale regiunilor mediteraneene. Aici, crește atât în mod natural, în medii marine și oceanice, cât și în crescătorii specializate. În fermele piscicole, dorada este îngrijită cu atenție: puietul este adus din incubatoare specializate, unde eclozează ouăle colectate din mediul natural. Peștii sunt hrăniți cu o dietă bogată în proteine ​​și uleiuri, monitorizată atent pentru a le asigura dezvoltarea optimă și să

Pe lângă creșterea în ferme, dorada este pescuită și în mod tradițional, cu plase sau undițe. Pescarii experimentați cunosc zonele unde dorada se adună în bancuri mari, respectând totodată regulile stricte de pescuit durabil, pentru a proteja specia. După prindere, dorada este rapid transportată către punctele de procesare.

Indiferent dacă provine din ferme sau din pescuit, dorada este eviscerată, curățată și sortată cu grijă pe vas sau la mal. Peștele este apoi ambalat în gheață sau refrigerat pentru a-și menține prospețimea, textura cărnii și gustul savuros.

În medie, dorada ajunge în fabrică în maximum 24 de ore de la pescuit sau recoltare din ferme. Acolo, este supusă unui control riguros de calitate, respectând standardele europene de siguranță alimentară.

Este un pește foarte versatil, care poate fi pregătit în diverse moduri: la cuptor, la grătar, prăjit sau înăbușit. Se potrivește cu o varietate de legume, ierburi și condimente, oferind o experiență culinară delicioasă și bogată în nutrienți.

Astfel, dorada ajunge pe farfuriile noastre, purtând cu ea o poveste fascinantă, care ne amintește de grija pentru mediu, de practicile sustenabile și de pasiunea pentru gustul autentic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *