Fructe de mare

Caracatița Alfredo Seafood

  • Caracatița Alfredo Seafood este adusă din apele adânci ale Mării Mediterane și din Oceanul Indian de Vest, fiind pescuită în special pe coastele Greciei, Spaniei, Turciei și Indiei.
  • Caracatița noastră este atent selectată de la parteneri de încredere, care folosesc metode de pescuit sustenabile.
  • Pentru pregătirea în vederea livrării, caracatița este curățată și procesată cu grijă, eviscerată și păstrată în condiții optime pentru a menține prospețimea.
  • Caracatița este o sursă excelentă de proteine slabe, acizi grași omega-3 și minerale esențiale precum fierul și seleniul. Poate fi preparată în diverse moduri și este o alegere delicioasă și hrănitoare pentru o masă sănătoasă.

Caracatița este foarte apreciată de gurmanzii din întreaga lume. Originea sa se regăsește adesea în medii marine și oceanice, dar poate proveni și din crescătorii specializate.

În mediul natural, caracatițele se găsesc în general în apele mai adânci, în apropierea fundului oceanului sau al mării. Căută zone cu adâncime variată și structuri subacvatice, cum ar fi recifele, stâncile sau plantele marine. Pentru capturare se folosesc undițe mai lungi și mai sensibile, mulinete solide, fir de pescuit rezistent și cârlige specifice pentru caracatiță. Uneori se utilizează și momeli speciale sau inele cu lumină, care atrag caracatițele. Una dintre tehnicile comune de pescuit pentru caracatiță este “jigging-ul”. Acesta implică mișcări repetitive ale momelei, imitând comportamentul unei prăzi în dificultate. Caracatițele sunt atrase de acest tip de mișcare și pot ataca momeala.

Pregătirea caracatiței pentru livrare presupune curățarea de impurități, golirea sacului de cerneală și spălarea în apă rece. Apoi trebuie ambalată corespunzător în containere sau cutii adecvate pentru transport. Este esențial să fie păstrată la o temperatură rece și constantă, deoarece calitatea sa poate fi afectată rapid de căldură și expunere la aer.

Caracatița este o sursă excelentă de nutrienți, oferind proteine slabe, acizi grași omega-3 benefici pentru inimă și minerale esențiale precum fierul și seleniul. Caracatița este o opțiune alimentară fără carbohidrați și gluten, ceea ce o face potrivită pentru persoanele care urmează o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați sau pentru cele care suferă de intoleranță la gluten. Gustul său unic o face versatilă, putând fi preparată în diverse rețete, de la aperitive rafinate la preparate principale consistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *