Despre Alfredo Seafood2020-08-27T06:52:44+00:00

Pasiune pentru pește

Alfredo Seafood este un brand 100% românesc, a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. Principalul ingredient şi, totodată, “secret” al succesului Alfredo Seafood este pasiunea pentru peşte. La aceasta se adaugă, desigur, perseverenţa şi experienţa acumulată de-a lungul anilor

Peștele – cea mai bună proteină

Principalul ingredient şi, totodată, “secret” al succesului Alfredo Seafood, spune antreprenorul Mihai Cristian Dărmănescu, este pasiunea pentru peşte. La aceasta se adaugă, desigur, perseverenţa şi experienţa acumulată de-a lungul anilor, căci importul de peşte şi fructe de mare este genul de afacere care necesită atenţie la detalii, timp de reacţie rapid, investiţii şi inovaţie.

Produsele proaspete ajung la raft în 24-70 h din momentul capturii

Alfredo Seafood este un brand 100% românesc, a cărui poveste începe în 2001 odată cu primul camion de macrou adus în ţară. A urmat în acelaşi an înfiinţarea primului depozit, la Galaţi, inaugurarea fabricii de la Constanţa în 2006, iar şase ani mai târziu deschiderea platformei de prelucrare şi procesare din Bucureşti. În 2017, compania a încheiat anul cu o cifră de afaceri de 20 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de 2016.

Viteza de reacţie, coordonarea optimă cu multiplii furnizori, sistemele interne de management şi control ale fluxurilor operaţionale specifice acestei activităţi contribuie la menţinerea profita bilităţii unei afaceri în care costurile logistice sunt ridicate. Brandul Alfredo Seafood reprezintă încununarea a 17 ani de experienţă în importul de peşte şi fructe de mare din zone dintre cele mai diverse: de la apele Europei (Grecia, Italia, Spania, Danemarca, Norvegia, Irlanda, Franţa, Portugalia), la apele Atlanticului de Nord, coastele Canadei şi ale Statelor Unite din Pacificul de Nord, până la Alaska, Atlanticul de Sud, Mediterana, China, India, Vietnam sau insulele Falkland.

Ultimele evenimente și noutăți media unde am apărut

Vrei să afli mai multe despre noi?

Pescarul Alfredo Seafood este aici să te ajute cu mai multe informații.

    Go to Top