Pastrav umplut cu legume

Portii: 1
Timp de preparare: 25 minute

Ingrediente:    
- Pastrav proaspat Alfredo - 250g
- Morcov Baby congelat Alfredo - 50g
- Fasole galbena Alfredo - 50g
- Fasole verde Alfredo - 50g
- Conopida congelata Alfredo - 50g
- rosii cherry - 50g
- ulei de masline aromat cu usturoi - 30 ml
- sare de mare - 5g

Mod de preparare:
- legumele (fasole verde, fasole galbena, conopida, morcovi ) se fierb 10 minute în apa cu sare si ulei
- pestele se taie pe sira (se face un buzunar), se condimenteaza cu sare si piper negru, se adauga legumele fierte, ulei aromat cu usturoi, rosii cherry
- se gateste la cuptor timp de 20 minute la o temperatura de 200 grade.
- la final se asezoneaza cu ulei de masline aromat cu usturoi si  sare neagra

Pofta buna!

Produs folosit


Pastrav

Pastrav intreg eviscerat ambalat in ATM. Carnea de pastrav este foarte frageda, gustoasa si poate fi indepartata cu usurinta de pe os.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu





Intrebare de securitate:

Ce culoare are iarba?



ROMFOOD TRADING S.R.L.

Intr. Binelui 1A, Et. 1, Complex Fortuna, 

Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: +4031 42 51 551

Fax: +4031 40 56 109

Email: office@romfood.ro