Dorada in Crusta de Sare cu Rozmarin  

 
Portii: 1
Timp de preparare: 25 minute


Ingrediente:    
- Dorada Alfredo - 500g
- albus de la 3 oua
- rozmarin - 3g
- usturoi - 20g
- sare -  600g
- lamaie - 3-4 felii
            
Mod de preparare:
- se pune usturoi, lamaie, rozmarin  în interiorul pestelui
- se amesteca bine albusurile cu putina sare pana se formeaza o spuma,  apoi se adauga rozmarin si sare pana se formeaza un aluat
- pestele se pune pe hartie pergament se îmbraca în aluatul de sare
- se pune la cuptor pentru 20 de minute la o temperatura de 200 grade
- se sparge crusta de sare cu o lingura
- pestele se dezoseaza iar la final se adauga o lingurita de ulei masline aromat cu usturoi


Pofta buna!

Produs folosit


Dorada Regala eviscerata

Dorada contine foarte putine oase.
Carnea ei este ferma, alba si foarte gustoasa.

Nu exista comentarii pentru aceasta pagina.

Adauga comentariu





Intrebare de securitate:

Cate roti are o bicicleta? (raspundeti in litere)



ROMFOOD TRADING S.R.L.

Intr. Binelui 1A, Et. 1, Complex Fortuna, 

Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: +4031 42 51 551

Fax: +4031 40 56 109

Email: office@romfood.ro